D:E:R

Har du brug for penge så hurtigt som muligt, men du ved ikke lige hvor du skal få dem fra? Så er DER lån helt klart den bedste løsning for dig. DER er et velrenommeret låneselskab, som er ejet af L’easy koncern, som vi alle nok kender fra de sjove reklamer på TV.

Det er utrolig let at stifte et sms lån hos DER. Og samtidig er det alle slags mennesker der kan låne penge hos dem. Man kan låne helt op til 50.000 kr, mens det laveste beløb er 5000 kr. Pengene kan lånes på meget få minutter, og DER er utrolig fleksible med deres lån.

Fordele ved DER lån
DER sms lån

Den store fordel ved at låne penge via DER er det er et lån uden sikkerhed. Det er utrolig simpelt. Man skal altså ikke stille sine personlige ejendomme som sikkerhed for at lånet bliver betalt tilbage. Så du undgår at miste f.eks. hus, bil, ure, smykker osv. hvis dit lån ikke kan betales tilbage. Hvis man vælger at tage i banken og låne pengene, så skal du stille dine personlige ejendomme som sikkerhed for lånet. Dette gør at DER adskiller sig fra de kedelige banker. Og du kan også helt selv bestemme, hvor lang tid du skal afdrage på sms lånet. Du kan vælge mellem henholdsvis 24 og 60 måneder. Igen et argument for hvorfor DER er så godt som låneselskab.

For at kunne få et sms lån hos DER er der få, men enkle krav, som du skal overholde for at blive godkendt som låner. Det er nogle generelle krav, som stort set alle låneudbydere har.

Krav og betingelser

Det første krav er, at man skal være fyldt 20 år, hvilket er lidt anderledes fra andre låneudbydere, da de som oftest kræver man er 25 år gammel.

Et andet krav er, du ikke står registreret i RKI. Dette krav er ren og skær, for at sikre at du ikke er en dårlig låner, og at du betaler dine penge tilbage i tide. Det er et sikkerhedskrav fra DERs side.

Et tredje og sidste grundlæggende krav er, at du skal kunne vise din indtægt før og efter skat, hvilket kan ordnes via din lønseddel eller din årsopgørelse fra SKAT. Dette er for at se, at låneren har en fast indkomst, altså et arbejde.

Opfylder du alle kravene, er det bare med at hoppe ind på DERs hjemmeside og udfylde en ansøgning. Hvis du har brug for et lån her og nu, så er der ingen tvivl om, at DER lån vil være et fremragende bud på din nye låneudbyder. DER lån kan klart anbefales, og vi ved at i får en god oplevelse hos dem.

DER logo

Kontaktinformation:

D:E:R A/S
Østre Stationsvej 1-5
5000 Odense C

På forsiden kan du se andre gode muligheder, for udbydere der tilbyder SMS lån.

Scroll to Top