Ferratum

Ferratum adskiller sig meget fra andre lånefirmaer. De kan nemlig tilbyde lån online og via sms, hvilket gør det meget lettere at låne penge. Processen for at låne penge bliver derfor utrolig kort, og dette er en fordel for kunderne. Ferratum kræver til dels også mange personlige oplysninger om dig. Det gør de af sikkerhedsmæssige årsager. I visse tilfælde skal Ferratum sågar vide hvad pengene skal bruges til. Her er det lidt anderledes i forhold til en bank.

Lånene:

Lånene som Ferratum tilbyder er alt lige fra kviklån til sms lån. Her er sms lånene specielt populære. Lånene er mulige at tage alle steder i Danmark, og de faktisk tages via din telefon. Du skal bare ringe op til Ferratum, og så er det muligt at stifte et lån. Prisintervallet som Ferratum låner ud er fra 500 kr, helt op til 6000 kr. Her differentierer de sig meget, da det er langt fra alle steder som tilbyder at låne helt ned til 500 kr. Så det gør det altså muligt for alle mennesker uanset økonomi at låne penge hos Ferratum.

Sms lånene som Ferratum yder som sagt sms lån. Der er yderst populære og gør det utrolig let at låne penge. Alt man skal gøre er at sende en sms med nogle oplysninger om en, og herefter er det muligt at låne pengene. Du kan hurtige låne 500 kr. via sms lån, da det tager højest 1 bankdag at få dine penge overført fra Ferratum til dig.

Ferratum tilbyder endda, at man kan ansøge om et Sms lån på 2500 kroner via din mobiltelefon. Det kunne ikke være nemmere, og denne låne-variant gør, at du ikke engang behøver sidde foran en computer for at låne 2500 danske kroner.

Om enten du vælger et sms lån på 2500 kroner eller at ansøge om et lån online, så står Ferratum klar til at hjælpe.

Det eneste du skal være opmærksom på er, at du ikke må være registreret som dårlig betaler, har dansk CPR-nummer og skal være fyldt 21 år. Opfylder du disse få krav, kan det være muligt at låne penge via sms lån. For det ikke engang skal være løgn, er det faktisk muligt at låne et højere beløb end 2500 kr. via sms lån.

Lånene hos Ferratum er som sagt en del lavere, end andre lånefirmaer hvilket gør det lettere at låne penge hos dem. Det gør processen kortere, og man skal ikke hæfte personligt. Du skal altså ikke stille dine personlige ejendele som sikkerhed når du vælger at stifte lån hos Ferratum. Man har altså ingen grund til at være bange for at miste sine værdigenstande, hvis lånet ikke bliver betalt tilbage inden for det antal dage som er blevet aftalt.

Som sagt yder Ferratum sms lån, men selvfølgelig er det også muligt at ansøge om et lån online. Det er også utrolig let, og igen vil pengene være strømmet ind på ens konto inden for 1-2 bankdage.

Konceptet:

Ideen bag Ferratum minder ikke om andre lånefirmaer, da Ferratum prøver at adskille sig ved at kun at låne penge inden for beløbet 500 kr. til 6000 kr. Derfor er det også lettere at få godkendt sit lån end hos andre lånefirmaer. Gennemsnittet af ansøgere som får godkendt deres lån, er langt højere end andre lånefirmaer. Lånene foregår på en let og overskuelig måde, og Ferratum fokuserer på at det skal være simpelt og hurtigt at låne penge hos dem.

Kravene for at låne penge hos Ferratum er som følger:

Du skal være fyldt 23 år

For at Ferratum vil tage imod din låneansøgning og gennemse den, skal du være fyldt 23 år. Gennemsnittet for aldersgrænsen er ca. 21 år, så dette er noget højere end hos de andre udbydere. Er du til gengæld fyldt 23, er det jo ikke et problem.

Du må ikke være medlem af RKI. Altså derved ingen Ribers Kredit Informations registrering

Er man allerede fyldt 23 år, og er man ikke registreret i RKI, er der ikke ret mange krav som ellers skal tages højde for. Ferratum udsteder gode, stabile og hurtige lån, og er et rigtig godt alternativ for folk der er fyldt 23.

ferratum sms lån

Vurdering:

Ferratum er et lånefirma som vil handle hurtigt og nemt. Det gør de til perfektion, og derfor kan vi varmt anbefale dem, hvis man står og mangler et småbeløb. Deres serviceniveau er rigtig højt, og de er yderst professionelle om lånene til alle deres kunder. Derfor er Ferratum værd at tage med i overvejelserne når der skal lånes penge.

Firmaets kontaktinformationer kan du finde nedenfor.

Ferratum ApS
Omøgade 8, 2. sal
2100 København

Der er ingen tvivl om at Ferratum er et godt alternativ som låneudbyder, men der er også mange andre gode muligheder: Se SMS låneudbydere.

Scroll to Top