Forskellige måder at stifte et sms lån

Selvom det er vigtigt at vide hvilke måder man kan stifte et sms lån fra, så er det også vigtigt at vide hvilke medier man kan benytte for at sende en ansøgning. I denne artikel vil vi fortælle dig hvordan du kan ansøge om et sms lån via. internettet, din smartphone og kundeservice. For at kunne blive godkendt til et sms lån skal man forsyne udbyderen med identifikation, da de fleste udbydere går op i deres kunders sikkerhed.

Ansøgning via internettet

Internet ansøgningVælger du at ansøge om et sms lån via. internettet, så er der nogle krav der skal opfyldes før du kan blive godkendt. Først og fremmest skal du indsende bevis på indkomst og ejerskab af konto – i nogle tilfælde vil du også blive bedt om at sende legitimation i form af et billede. I de fleste tilfælde kan man få adgang til disse oplysninger via NemID eller helt enkelt ved at tage billede med mobilen. Har man ansøgt om et sms lån tidligere er processen kortere.

Som ny kunde skal du have dit kontonummer klar når du ansøger om et sms lån. Har du samtidig med indsendelsen af ansøgningen adgang til Skat, NemID, og NetBank, så vil det hele gå meget hurtigere og nemmere for dig. Uanset hvem du ansøger hos, så skal du ikke springe over at læse betingelserne fordi at oplysningerne er meget vigtige.

Når du har indsendt din ansøgning, så sørger din lånekilde for at foretage en kreditrapport. Du modtager svar på din ansøgning relativt hurtigt, så der vil derfor ikke gå længe før du finder ud af, om du er blevet godkendt eller ej. Derefter modtager du pengene indenfor de næste 48 timer; i nogle tilfælde modtager du endda en SMS når du har modtaget lånebeløbet.

Ansøgning via smartphone

sms lån ansøgningHvis du ikke har lyst til at ansøge om et mobillån via internettet, så kan du ved de fleste steder ansøge igennem din smartphone. Dette er den nemmeste og hurtigste måde at ansøge om et lån samt at få et lån. Så længe du har adgang til internettet er mange udbydere villige til at acceptere din ansøgning sendt via din smartphone. Ligesom med ansøgninger sendt via internettet, så kræver denne type ansøgning både bevis på indkomst og ejerskab af konto.

Ansøgning via kundeservice

sms lån kundeservice ansøgningI nogle tilfælde er det muligt at ansøge om et mobillån via udbyderens kundeservice, da der er nogle mennesker som hellere vil være i kontakt med andre mennesker, når de skal ansøge om et sms lån. Du skal i de fleste tilfælde have din computer ved hånden så du kan sende bevis på indkomst og ejerskab af konto til udbyderens email – ellers kan dit lån ikke blive godkendt.

Konklusion

Uanset hvilken måde du vælger at ansøge om et sms lån, så er det altid en fordel at have dit NemID og din NetBank ved hånden når du ansøger.

Scroll to Top