Kliklån

Penge er ikke langt væk, hvis du låner dem på en let og overskuelig måde. Du behøver ikke at gå ned i banken, og forklare hvorfor du har brug for pengene. Du kan låne penge på en meget lettere måde. Du kan nemlig låne penge online via et sms lån hos Kliklån. Du skal nemlig bare foretage et par klik, underskrive en aftale og derefter er pengene udbetalt til din konto. Simpelt og utrolig nemt.

Et lån hos Kliklån er det samme som et ’forbrugslån’. Du kan bruge et lån hos Kliklån til lige det du ønsker. Det kan være alt fra rejser, til en telefon.Hvis du opfylder kravene kan du let optage lån. Du kan ansøge mandag og have dit Kliklån udbetalt på din NEM-konto allerede i løbet af tirsdag. Ønsker du at optage et Kliklån, kan du bruge firmaets online låneberegner, til at finde ud af hvor meget det vil koste dig at stifte et lån hos dem.

Disse krav skal du overholde for at optage et lån:

Der er nogle krav, som skal opfyldes før du kan optage et lån hos Kliklån.

Du skal have en dansk adresse og du må ikke være registreret som en dårlig betaler i hverken RKI eller Debitor Registret.

Du skal være 25 år. Visse firmaer kræver at du er 23, visse 21 og hos nogle andre har du mulighed for at låne penge allerede fra du er fyldt blot 18 år.´

Dette kan du blandt andet bruge lånet på:Sms Kliklån

Et lån hos Kliklån kan bruges til alt som nævnt tidligere.

Ofte ses det, at SMS lån og andre hurtige lån online brugt til:

  • Betaling af indskud og depositum til ny lejlighed
  • Betaling af ferie
  • Nyt fjernsyn eller ny mobiltelefon
  • Uforudsete udgifter som fx ødelagt vaskemaskine eller en bil, der er gået i stykker

Hjælp til Kliklån:

Det smarteste er at lave et budget for, hvor meget du har mulighed for at lægge i månedlig afbetaling.. Udregn hvor lang tid dit lån er nødt til at løbe over for at det kan lade sig gøre med den betaling, du har lagt op til.

Det vigtig man ikke bare går ud og bruger pengene, uden at tænke på at man skal betale tilbage. Derfor er det vigtigt man fastlægger en plan for hvor af ens disponible indkomst, der kan gå til afbetaling af lånet.

Kliklån sms

Kontaktoplysninger:

Kliklån
Østre Stationsvej 1-5
5000 Odense C

Du kan også se andre gode udbydere af SMS lån i oversigten over låneudbydere.

Scroll to Top