Kvikautomaten

Kvikautomaten er en låneudbyder, som har gjort det let for dig at låne penge. De sparer dig for al besværligheden som du oplever hos din private bank, og de giver dig lette og fordelagtige lån. De kan tilbyde lån både via internettet og på sms.

Lånene foregår meget nemt. Enten foretager man et sms lån eller kviklån, og herefter kommer pengene hurtigt ind på din bankkonto. Står du og mangler penge til et TV, telefon eller lignende, så er det let at låne penge hos Kvikautomaten som tilbyder lån i den prisklasse. Deres lån foregår på letteste vis, og det kan anbefales at prøve dem.

Lånene som Kvikautomaten tilbyder:

Kviklånene som Kvikautomaten yder fungerer ganske enkelt ved at man sender en sms ansøgning og så modtager du svar i gennem din telefon. Disse sms lån som Kvikautomaten yder er meget populære, og gør det utrolig attraktiv for låneren. Lånene foregår så let og simpelt. Kvikautomaten adskiller sig meget fra sine konkurrenter via sms lånene. Sms lånene er nogle billige lån, som minder meget om kviklånet. Denne type lån er nok den hurtige og letteste måde at låne penge på overhovedet. Man sender blot en sms til låneselskabet, og kort tid efter er lånet lavet, og pengene sat ind på ens konto.

Når der foretages sms lån tager det 1-2 hverdage for pengene at komme ind på ens bankkonto. Det samme gælder for online kviklån, her udfylder du til gengæld en ansøgning på internettet som også er let. Dette tager ikke mere end 15 min.

Kviklånene er de typer lån, man foretager sig hvis man ikke har behov for et særligt stort beløb. Det handler om at det skal gå hurtigt, og få pengene på kontoen så de kan bruges. Der stilles heller ikke spørgsmål ved hvad pengene skal bruges til. Det foregår bare hurtigt og let for begge parter.

Den stor fordel ved Kvikautomatens forskellige lån er, at du kan bruge pengene til lige netop det, som du selv ønsker. Du skal altså ikke, når du udfylder ansøgningen, redegøre for hvad pengene skal spenderes på. Samtidig er Kvikautomatens lån også såkaldte ’lån uden sikkerhed’, hvilket kort sagt betyder, at du ikke skal stille nogen former for sikkerhed for dit lån i form af f.eks. dit hus, din lejlighed, din båd eller andre værdigenstande.

Konceptet:

Prisintervallet som du kan låne fra ligger på 500 kr. til 6000 kr. Det er derfor ikke så store beløb, som det er muligt at låne, men dette er heller ikke ideen med konceptet. Konceptet er nemlig at lånene skal være små og lette. Det skal være let at få fat i et lån, og det skal være let at beregne hvad det kommer til at koste at låne penge. Dette kan man nemlig gøre på Kvikautomatens hjemmeside. Her er det muligt at finde ud hvad det koster at låne 500 kr. i 2 måneder. Du finder altså ud af hvad det vil koste i samlede renter pr. måned, uden egentlig at stifte lånet.

Samlet set slipper du således for en masse unødig bøvl og administration med et lån fra Kvikautomaten. Gg så er det endda hundrede procent gratis og uforpligtende at ansøge.

kvikautomaten sms lån

Vurdering:

Kvikautomaten er altså et lidt anderledes lånefirma. De tilbyder lån i den lave prisende, og adskiller sig derfor fra konkurrenterne. Deres sms lån er meget populære, da de netop er så lette. Det gør det utrolig let at låne penge, og derfor hurtigt få råd til det pengene skal bruges til. Derfor mener vi bestemt at Kvikautomaten skal overvejes næsten gang du skal låne penge. Vi kan i hvert fald varmt anbefale Kvikautomaten.

Her er der følgende kontaktinformation på Kvikautomaten ApS:

Kvik Automaten ApS
Omøgade 8, 2. sal
2100 København Ø

Hvis du kunne tænke dig at låne flere penge eller bare gøre det hos en anden udbyder, kan du se Careaccounts oversigt over gode SMS lån.

Scroll to Top