Leasy

Hvis man leder efter en låneudbyder, som man kender, som er stor, og som er til at stole på. Så kan man godt begynde at kigge på Leasy lån. Det er en af de bedste muligheder på markedet, og med deres kviklån, så kan de trygt anbefales. Vi kender alle Leasy fra deres tv-reklamer, men ikke mange ved at de også udsteder lån, som de har gjort i mange år, og har derfor opnået en masse erfaring indenfor lånebranchen.

Via et kontant lån, som Leasy udbyder, får du et lån, som er sikkert og trygt. Dette er utrolig vigtigt for Leasy, da det at låne penge er en meget personlig sag, og bør derfor behandles med størst mulig diskretion og elegance overfor ansøgeren.

Lån hos Leasy:

Leasy lånLeasys lånebeløb starter på 5.000 kroner og slutter på 10.000 kroner. Det er altså forholdsvis små beløb Leasy udsteder. Derfor er fordelen også, at det er utrolig let et stifte et lån. Pengene bliver udbetalt utrolig hurtigt, og låneprocessen i sig selv er utrolig kort. Det eneste man skal er, at udfylde et ansøgningsskema, sende det til udbyderen, og så modtage et svar i løbet af meget få timer. Højst sandsynligt bliver du godkendt, derefter skal du bekræfte lånet, og derefter sættes pengene ind på din egen konto den næste bankdag. Det hele foregår altså utrolig let og smart.

Fordele:

Endu en fordel er at Leasy ikke kræver at man stiller sikkerhed for sit lån. Dette er en stor faktor, for hvorfor Leasy er optimal at vælge som låneudbyder. Samtidig kan du selv vælge om du vil betale lånet i løbet af 24 måneder eller 60 måneder. Dette giver dig en fri mulighed for at vælge renter og flere andre ting. Den sidste fordel er, at du ikke skal fortælle udbyderen hvad pengene skal bruges til. Dette er fuldstændig irrelevant. Du bestemmer altså selv, helt præcist hvad penge skal gå til.

Krav og betingelser:

Leasy har nogle få krav, som er utrolig lette at overholde. Dette er med til at sikre, at lånet bliver betalt i tide. Kravene er som følger:

Låneansøger skal være fyldt 20 år.

Låneansøger må ikke være registreret i RKI.

Dette er de 2 eneste krav, der skal opfyldes for at lånet kan foretages. Derfor er det så let at låne penge hos Leasy. Så hvis du overvejer at låne hurtige penge, og ikke vil igennem en bank, så er Leasy klar til at hjælpe dig. Det er et sikkert og solidt lån, som du med sikkerhed vil blive tilfreds med. Derfor anbefaler vi Leasy, som din kommende låneudbyder.

Leasy lån

Kontaktinformation:

LEASY A/S

Østre Stationsvej 1-5

5000 Odense C

Se andre muligheder for SMS lån på forsiden.

Scroll to Top