Sådan stifter du et SMS lån

Det har ofte været diskuteret, hvorvidt SMS lån er en god måde at låne penge på. Der har tidligere været kritik af lånetypen, og megen modstand har derfor også været rettet mod den. Dog er det vigtigt at forholde sig kritisk til det, man læser og hører, da et sms lån også har mange fordele, som man kan drage stor nytte af. Et SMS lån er en god måde at låne penge på, hvis du eksempelvis formår at betale lånet tilbage til den aftalte tid. Formår du at overholde tidsaftalen på lånet betyder detet, at du således kan optage lånet helt uden renter og fuldstændig gratis.

stifte sms lån

Sådan stifter du SMS lånet

Det er nemt og lige til at låne penge på denne måde. Det gælder både, hvis du er interesseret i et SMS lån på 2000 kr. eller et lån på 5000 kr. Processen er simpel, og du skal blot følge nedenstående punkter, og så har du optaget et SMS lån ganske nemt:

  1. Beslut dig for, hvor mange penge, du ønsker at låne.
  2. Dan dig et overblik over de forskellige låneudbydere, som findes i oversigten.
  3. Sammenlign de forskellige sms lån.
  4. Vælg den udbyder, der passer bedst til dig.

Har du dermed mobiltelefon og en internetforbindelse, kan du på ingen tid finde præcis det lån, som passer bedst til dine behov. Du skal dog være opmærksom på, at de forskellige sider veksler mellem, at du skal udfylde en formular på hjemmesiden, og at du skal optage lånet via en tekstbesked fra telefonen. Begge måder er lige til, og det skal derfor ikke have betydning for, om hvorvidt du optager lån hos den ene eller anden låneudbyder.

Typisk vil du dog møde fremgangsmåden, hvor du skal udfylde formularen. Her  vil det kun være det ønskede lånebeløb samt de allermest nødvendige informationer, du skal opgive. Efter udfyldelsen af denne vil ÅOP, rente, løbetid og lignende blive fremhævet tydeligt, så du har mulighed for at gennemlæse kravene igen, inden at du fortsætter processen. Efterfølgende tager instituttet kontakt til dig via en SMS med oplysninger om lånet, som du skal acceptere for at få låneaftalen helt i hus (heraf også navnet på lånetypen, da det afsluttes via SMS).

Sådan stifter du sms lån

Når SMS’en er modtaget

Er du indforstået med oplysningerne omkring lånet; rente, lånebeløb, løbetid osv. er det næste skridt at acceptere aftalen. Her er det især vigtigt, at du er opmærksom på følgende:

  1. Den effektive rente
  2. ÅOP – årlig rente i procent
  3. Beløbet, der skal tilbagebetales

Efter dette har du nu nemt og hurtigt optaget et lån.

Grundet den hurtige proces betragtes et SMS lån også med andre ord som et kviklån. Dette skyldes, at institutterne prioriterer at minimere ventetiden for dig, og du kan derfor have pengene på din konto helt ned til 15 minutter efter, at du har godkendt lånet – uafhængigt af lånebeløbets størrelse!

Scroll to Top