Tjen penge i stedet for at låne dem

Tjen penge i stedet for at låne dem

Moneymarket.dk har du mulighed for at lære at tjene penge på nettet. De guides som ligger på hjemmesiden, guider dig igennem processen.

Det er muligt at se videoer og læse artikler på siden, og de er alle sammen gratis. På siden har du ydermere mulighed for at deltage i en lang række konkurrencer, som også er ganske gratis. Moneymarket.dk er altså en side som kan hjælpe dig med at få en ekstra indkomst.

Noget der specielt bliver lagt vægt på, er metoden Affiliate marketing. Denne form for marketing har fundet sted stort set fra internettets oprindelse, og har specielt taget fart det seneste årti. Har man en hjemmeside, en Facebook gruppe eller blot en lille blog, kan man blive publisher hos et firma, og annoncere deres annoncer.

Set fra en publisher synspunkt, har man mulighed for at hente annoncer fra et såkaldt affiliate netværk, og ligge dem ind på sin blog, website, Facebook side eller andet. Hver gang en forbruger klikker på banneret som du har lagt, eller linket, og derefter enten tilmelder sig noget på annoncørens side eller køber noget, vil du modtage et hvis beløb penge. Der findes mange forskellige annoncer at vælge imellem, og et par eksempler kunne være: Annoncer til forsikringer, fagforeninger, hosting sider, linkdatabaser, spørgeundersøgelsessider, legetøjs-webshops og internetudbydere. Der er altså meget at vælge imellem, og dette gør også at affiliate marketing kan bruges rigtig godt til at hjælpe ens brugere på sin side.

Måden man bliver betalt af de forskellige annoncører er via Paypal eller blot ved hjælp af en bank overførsel. Paypal er helt gratis, og er 100% pålideligt. Det er forskelligt hvor ofte man modtager pengene, men det er oftest med 2 ugers mellemrum. Hvis du har lyst til at læse mere om affiliate marketing, og hvordan man tjener penge som publisher, kan du læse om det her.

Du har med denne form for indtjening, muligheden for at tjene penge, i stedet for at låne dem, og dette er vel egentlig en bedre og mere holdbar vej til at få penge.