Vivus

Vivus Sms låns udbydereVivus er en låneudbyder, som leverer mindre lån. Disse små lån er hurtige og nemme at foretage. Derfor hvis du leder efter et lille lån, så skal du helt sikkert bruge Vivus som låneudbyder. Vivus har været i mange tv-reklamer, og er faktisk et af nordens største udbyder indenfor hurtige og billige lån.

Vivus ejes af 4Finance Group-koncernen, der har udstedt hele 1.2 millioner lån siden sin oprettelse. 4Finance Group udbyder mange forskellige typer for lån. Det er lån lige fra kviklån til sms lån. De har altså et rigtig bredt sortiment.

Lånene:

Det typiske ved lånet, er at beløbet man kan låne ikke er specielt højt. Det vil altså sige, at du kan låne mellem 100 og 6000 kr. Dette er lidt anderledes fra andre lånefirmaer. Samtidig er låneperioden også ekstra forkortet. Låneperioden ligger på højst 30 dage fra lånets udstedelse. Dette betyder du afbetaler dit lån hurtigst muligt.

Konsekvenserne ved at lånet ikke er så stort, er at de meget formelle og besværlige processer er simpelthen blevet fjernet. Så det er altså blevet utrolig let, at låne penge hos Vivus. Det er meget hurtigt, og utrolig enkelt.

Normalt kan du låne helt op til 4.000 kroner indenfor 2 hverdage. Du optager lånet ved, at du udfylder en online låneansøgning. Når dette er gjort, modtager du et svar indenfor få minutter, enten via e-mail eller SMS. Det vil altså sige låneprocessen er meget hurtigere end ved normale banklån. Samtidig skal du heller ikke stille sikkerhed for lånet. Og du skal heller ikke fortælle låneudbyderen, hvad pengene skal bruges til. Formålet er altså fuldstændig ligegyldigt.

Krav og betingelser:

Vivus sms lånAlle låneudbyder har nogle vilkår og betingelser, der skal opfyldes, for at man kan få sit lån gennemført. De er ret lette og simple, og burde være mulige for stort set alle at overholde. Det første krav, er at man skal være fyldt minimum 20 år. Det andet krav er, at man er dansk statsborger, og derfor har et CPR nummer, og et gyldigt NemID. Og det sidste krav, er at man ikke er registreret i RKI, eller andre debitorregistre for dårlige betaler.

Man kan konkludere om Vivus, at de tilbyder en masse forskellige løsninger indenfor lån. Og de er sikre på, at en af deres løsninger tilpasser dine behov og ønsker. Derfor hvis du leder efter et billigt lån, så er det helt sikkert en ide at besøge Vivus. Vivus kan klart anbefales, og vi håber at du/i anvender Vivus næste gang i skal have et lille, hurtig og let lån.

Kontaktinformationer:

Vivus
4finance ApS
Vesterbrogade 124B 2. tv
1620 København V

Se andre gode lånemuligheder her: SMS lån.

Scroll to Top